Underbara helg!

Äntligen är det helg. Så skönt och få vara ledig. Fast det där med att ta det lugnt och inget göra, det är nog inte riktigt jag.. Jag älskar att vara igång! Slappa och lägga fötterna på bordet får bli en annan dag!

Idag blev det en tur in till Alingsås. Barnen ville in till Voltflip och ”hoppa loss”. Det är riktigt toppen ställe för dom att få utlopp för sin energi!

Efteråt blev det en tur till Pias Hund & Fritid. En riktigt bra djuraffär, med en toppen lokal och trevlig personal. Jag rekommenderar er varmt att besöka den. Vi spanande in olika intressanta tränings leksaker och fina selar.

När vi kom hem passade jag o Iris på att ta en skogspromenad i det härliga vår vädret. Det blev en stund av vilt träning/antijakt. Är man en nyfiken boxer med full energi så är det väldigt svårt att inte få springa efter det som rör sig i skogen. Men det gick bra, hon skötte sig galant!

Äntligen fika!! Nybakt silviakaka o kaffe. Ha en skön lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *