En pigg promenad

Vilket härligt väder vi haft idag! Vad jag uppskattar regnfria dagar och sol. De sista veckorna har ju promenaderna varit rätt så blöta….

Idag har jag haft fullt upp med lunchrastningar. Det har blivit 6 promenader tillsammans glada, goa hundar…

När tiden finns på promenaderna berikar jag gärna dem med olika aktiviter. Jag tycker det är så roligt när glädjen och ivern kommer fram hos hundarna! Tyvärr så har jag inte hunnit med aktivitet så mycket det sista på grund av tidsbrist… Men jag försöker att ge lite extra tid och uppmärksamhet jämnt fördelat mellan hundarna så fort jag bara hinner ❤️

Idag fick de här två ivriga och goa killar testa på lite balansövningar och godissök. Vad gör man inte för köttbullar??

Det värmer i mitt hjärta när jag ser hur glada hundarna blir när man erbjuder dem aktivitet och såklart godis!

Ha en skön kväll. Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *