Hundaktivitet

Vilken härlig vecka jag haft! Underbart väder, många hundpromenader, mycket aktiviteter…

Jag o Iris har fått flera härliga morgonpromenader i skogen. Det har varit riktigt sköna höstmorgnar, lite kallt, men så friskt…

Den här veckan har jag fått morgonpromenader med Idor. Det är en underbar kille med full av energi.

Jag hade en lugn fredag med inte så många rastningar. Så då passade jag på att berika promenaderna med lite roliga aktiveringar 😊 Den här gången blev det för Rocky och Mira. Det är två hundar med mycket energi…De fick testa på balans på stocken, på stenmur, söka godis i träd… Vilken förväntan och glädje de visade!

Jag blir så varm i hjärtat när jag ser hur hundarna skiner upp varje gång jag gör något extra för dem på promenaden! Jag hoppas att jag får mer tid framöver så jag hinner att berika promenaderna för alla hundar.

Trevlig helg! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *