Äntligen fredag

Då var snart den här veckan gjord. Dagarna går så fort nu, till helgen flyttar vi klockan till vintertid. Förhoppningsvis så blir morgnarna lite ljusare en kort period, men eftermiddagarna blir desto mörkare istället. Så fram med ljus på borden tillsammans med goa tofflor och filter. Nu börjar vi gå mot vinter…

Den här veckan har varit extra rolig då jag har fått varit ute med två nya hundar. Lille Elvis (bild på förra inlägget) en liten försiktig grabb, men så glad och go! Pigga och glada unghunden Swicha fick jag också äran att promenera. En pigg och glad tjej på 6 månader. Livet lekte glatt med kopplet på promenaden….

Den här veckan har bestått av mycket utesysslor. Stutsmattan har åkt in, altan har blivit vinterfin och det eviga löv krattandet har fortsatt…

Jag måste få dela med mig av en riktig mys stund jag fick i veckan. Nämligen valpmys!!

Doften av valpar är ljuvlig. Vilka underbara varelser ❤️ De vuxna hundarna var lika goa så klart , kramiga och mysiga….

Ha en skön fredagkväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *